Bitcoinin markkinakorko takaisin alle biljoonan dollarin, kun korjaus syvenee

Yli 140 miljardia dollaria on poistunut Bitcoin-markkinoilta viimeisen seitsemän päivän aikana.

Kun Bitcoin-markkinat alkavat muodostaa toisen päivittäisen punaisen kynttilän, sen markkina-arvo on jälleen laskenut alle biljoonan dollarin

Kolmas merkittävä korjaus nykyisillä härkämarkkinoilla on syvenemässä, ja hinnat ovat jo laskeneet 12,5% kaikkien aikojen korkeimmasta 60,100 dollarista 13. maaliskuuta.

CoinGeckon mukaan BTC: n markkina-arvo on tällä hetkellä 980 miljardia dollaria, kun se on pudonnut 140 miljardia dollaria viimeisten seitsemän päivän aikana viime torstaina 18. maaliskuuta.

Muutos tapahtuu vain muutama päivä sen jälkeen, kun analyytikko Willy Woo ennusti, että sen kokonaispääoma ei laske takaisin näiden tasojen alle.

„Sijoittajat tukevat jo vahvasti 1 dollaria. Sanoisin, että meillä on hyvät mahdollisuudet, ettemme koskaan näe Bitcoinia enää alle yhden dollarin.

BTC: n markkina-arvo ylitti ensin biljoonan dollarin 19. helmikuuta, mutta ei pysynyt siellä kauan, putosi takaisin alle neljän päivän kuluttua. Toinen kerta, kun se ylitti kymmenen lukua, oli 9. maaliskuuta, ja se pysyi virstanpylvään yläpuolella tämän päivän laskuun asti.

Koko salausekosysteemin markkina-arvo on tällä hetkellä 1,65 biljoonaa dollaria CoinGeckon mukaan. Se on laskenut 9,8% eli 180 miljardia dollaria maanantaista 22. maaliskuuta.

Voittoa ottaen voi olla iso tekijä tässä vetäytyminen, ehdottivat analyytikko Josh Rager joka totesi , että realisoitumattomia voittoja ei toteutunut, kunnes ne ovat pankissa

Viitaten MicroStrategyin toimitusjohtaja Michael Sayloriin, jonka yritys on ostanut paljon Bitcoinia tänä vuonna, hän lisäsi:

„Älä yritä toimia niin, että Saylor ei lopulta ota voittoa, koska hän tulee kaikkien muiden planeetan rahastojen kanssa. Sitten he ostavat takaisin matalammin ”

Kuten Cointelegraph kertoi, on ollut useita signaaleja siitä, että vetäminen voisi jatkua. Analyysitoimittaja Glassnode käytti riskivarantomittaria, joka arvioi pitkäaikaisten haltijoiden luottamuksen suhteessa Bitcoinin hintaan, ehdottaakseen, että olosuhteet ovat samanlaiset kuin härkämarkkinoiden toisella puoliskolla tai myöhemmillä vaiheilla .

Sillä välin CryptoQuant analysoi BTC-virtoja pörsseihin ja sieltä pois ennustaakseen, että toisen jalan saaminen kysynnän / tarjonnan suhteen kestää jonkin aikaa.

Kirjoitushetkellä Bitcoin pörssi laski 3,6% päivällä 52350 dollaria, kun FUD alkaa tihkua takaisin ekosysteemiin .